Letošní Valentýn je za námi – zvýhodněná valentýnská registrace u nás však platí až do konce února

Letošní Valentýn je za námi – zvýhodněná valentýnská registrace u nás však platí až do konce února

Strávila jste letošní svátek všech zamilovaných sama, avšak ráda byste tuto skutečnost ráda změnila? Příležitosti k seznámení číhají dnes na člověka snad na každém kroku. Zamilovat se tak můžete například do nového kolegy v práci, seznámit se při cestě ze zaměstnání v hromadném dopravním prostředku nebo na večírku, na který Vás pozve Vaše dlouholetá kamarádka. Jedinečnou příležitost k seznámení nabízí také naše internetová seznamka, která se specializuje na seznámení českých a slovenských žen s muži z téměř celého světa.

Seznámit se tak prostřednictvím Evropské seznamky můžete s gentlemany z Velké Británie, USA, Německa, Rakouska, Francie, Švýcarska, Itálie, Španělska i jiných zemí. U nás tedy nejen, že poznáte zajímavé muže, kteří stejně jako Vy čekají na pravou lásku, ale můžete rovněž zdokonalit Vaše jazykové schopnosti a poznat zahraniční kulturu. Evropská seznamka poskytuje skvělou příležitost k seznámení zejména ženám, které nemají dostatek času na volnočasové aktivity a dostanou se tak minimálně do společnosti, aby tak zvaně ulovily nový objev. Evropská seznamka je vhodná také pro ostýchavější ženy.

Seznámení přes Evropskou umožňuje cítit se během internetové konverzace pohodlně a chovat se přirozeně. Samotné seznámení přes Evropskou seznamku je více než jednoduché. Stačí si založit na našich webových stránkách profil a napsat pár informací o Vaší osobě. Vložit samozřejmě můžete také Vaši fotografii nebo využít 30% slevy na profesionální fotografie.

Váš profil umožňuje mužům oslovit Vás jako první a přijít tak Vašemu oboustrannému štěstí naproti. Online seznámení přes Evropskou seznamku je zcela zdarma. Využijte naší speciální únorové nabídky a prožijte nadcházející roční období zamilovaně ve dvou! 

29. 06. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15430partnerů v katalogu
» 5partnerů online
» 643seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15430 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Martin (Rakousko)
Martin
Rakousko

Seznámené páry

Už jsme se tady pomocí vaší seznamovací agentury oba našli, tudíž moc oba děkujeme :) Lásku jsem našla o 16000 km dále - v Austrálii. Barca & Craig, Austrálie

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty