Jak se slavil Valentýn v ČR

Jak se slavil Valentýn v ČR

Valentýn je považován za americký svátek, který lidé v České republice postupně přijali a začali jej také slavit. Ačkoliv jsou lidé, kteří se vůči slavení Valentýnu ostře vymezují, stále stoupá počet těch, kteří si se svou drahou polovičkou rádi udělají hezký den či večer ve znamení svátku všech zamilovaných – Valentýna. Jaký je nejčastější valentýnský scénář? Romantická večeře při svíčkách, wellness, květiny a čokoláda. Na Valentýna se připravuje také stále více podniků – zejména hotely a restaurace, které připravují speciální valentýnské akce pro zamilované páry. 14. únor zkrátka nikoho zamilovaného nenechá chladným. Slavení Valentýna sice v České republice nemá dlouhou tradici, ale zamilovaní si jej oblíbili stejně, jako první máj.

A jak jste letošního Valentýna oslavili vy? Jestliže stále nemáte svou drahou polovičku, může být svátek svatého Valentýna poněkud stresující. Možná vás však namotivuje k tomu, abyste si i vy našli svou spřízněnou duši a další svátek všech zamilovaných už oslavili ve dvou. Nic vám k tomu nebrání. Nejlepší a nejrychlejší cestou k seznámení s někým novým a zajímavých jsou internetové seznamky. Vyberte si i vy prověřenou online seznamku a založte si svůj profil. Sami uvidíte, že se vám otevřou naprosto nové příležitosti pro seznámení.

Aby bylo vaše seznamování úspěšné, je potřeba dodržovat několik zásad. Tou první a asi nejdůležitější je, abyste o sobě na internetu nelhali. Je jasné, že toto ve skrze anonymní prostředí vás vybízí k tomu, abyste se vykreslili v lepším světle. Jaká je realita však váš protějšek brzy zjistí a vy se touto nevinnou lží možná připravíte o šanci na skutečný vztah. Při seznamování také dejte na svou intuici a zdravý selský rozum. Výhodou online seznamek je, že se s každým nápadníkem nebo nápadnicí nemusíte hned setkat osobně. To váš ušetří spoustu času i energie.

29. 06. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15454partnerů v katalogu
» 6partnerů online
» 645seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15454 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Andreas (Německo)
Andreas
Německo

Seznámené páry

Dobrý den, jsem v Bernu na EURO, je to tu moc fajn. Švýcaři se skvěle baví a město je též plné Holanďanů. Tak budu moc ráda, když u vás budu moci zůstat. Jsem spokojena. Kontaktuje me opravdu hodně mužů, ze všech evropských zemi. S mnoha z nich si pravidelně i voláme a s pár jsem domluvena již na osobní schůzce. Tak jsem moc ráda, že jste se na me nezlobili a budeme i nadále moci dělat "čest" českým slečnám. :-)) Děkuji a vašich služeb b...

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty