Evropská seznamka.cz vážná seznámení

Evropská seznamka.cz vážná seznámení

Zajímalo by vás, jestli a proč je část internetových seznamek vážná seznámení často navštěvována? Možná se domníváte, že mnoho lidí hledá skrze internet partnery pouze na krátkodobé pobavení, případně, řečeno bez obalu a zbytečného opisování, na sex. Internetové seznamky mají mezi lidmi mnohdy velmi špatnou pověst. Dávno ale odzvonilo dobám, kdy byla internetová seznámení nebezpečným a zavrženíhodným činem. Internetové seznamky jsou v poslední době hojně využívány, a to hlavně kvůli pracovnímu vytížení všech hledajících.

Jestliže máte již z dřívějška zkušenosti s hledáním partnera na internetu, možná dobře víte, že některé seznamky bývají rozčleněny na více částí. Někdo hledá kamaráda, jiný bez obalu využívá seznamku k hledání vhodného sexuálního partnera, další vyhledávají sekci seznamky vážná seznámení, anebo se prostě a jednoduše snaží najít náhradního rodiče pro své děti.

Možná se budete divit, když zjistíte, že sekce seznamka vážná seznámení bývá obvykle tou nejnavštěvovanější částí všech seznamek, které jsou známé. Málokdo se totiž snaží najít jen krátkodobou známost. Mnoho lidí nebaví neustále poznávat nové lidi a vydávat se všanc možnosti, že by po novém seznámení mohl rychle následovat rozchod. Vážné seznámení je i přes všechny jiné možnosti, které jsou k mání, obvykle tím, po čem všichni hledající touží. Právě proto jsou sekce seznamek s vážnými seznámeními těmi nejnavštěvovanějšími.

Existují nesčetné důkazy o tom, že tyto sekce navštěvuje drtivá většina lidí, kteří opravdu hledají vážnou známost a výběr nového partnera berou opravdu vážně. Při seznámení se pak snaží nelhat, nezobrazovat se v lepším světle a nesnaží se také nahlížet na potenciálního partnera skrze růžové brýle. Proč? Protože dobře vědí, že takové chování vede jen k dalšímu neúspěchu, který nikdo z nich nemá zapotřebí!

29. 06. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15434partnerů v katalogu
» 2partnerů online
» 643seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15434 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

W. (Rakousko)
W.
Rakousko

Seznámené páry

Vážená seznamko, již po 3 týdnech jsem se seznámila s velmi sympatickým mužem z Mnichova. Dokonce jsme se již setkali, a to i přesto že já jsem z Brna a on z Mnichova. Jsme si sympatičtí, a doufám, že nám to vyjde. Děkuji za vaše bezplatné služby, kterých jsem ráda využila. S pozdravem Soňa, Uherský Brod

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty