Aprílové bruslení

Aprílové bruslení

Sotva začalo dubnové sluníčko přebírat nadvládu nad počasím plným splínů a depresí, popadla jsem svoje milované in-line brusle, oblékla svůj nejlepší bruslařský outfit a vyrazila na jednu z mnoha cyklostezek, které mám v okolí svého domu. Těšila jsem se celou zimu na tu svobodnou jízdu na mých – byť postarších, ale stále ještě plně funkčních bruslích, které jsem před několika lety dostala od sestry k narozeninám. Tehdy jsem ji za to k smrti nenáviděla, teď si ale její nápad nemůžu vynachválit. Jakmile jsem si totiž osvojila základní pohybové vzorce, které jsou nutné k jízdě na kolečkách, začala jsem si také naplno užívat svého single života! Začala jsem být usměvavá, měla jsem pocit, že mi patří svět a že můžu udělat cokoliv, když budu chtít a věřit.

I přesto, že jsem v té době neměla partnera, byla jsem spokojená a šťastná. Ani na chvilku jsem se necítila osamocená, mí přátelé mi byli nablízku pokaždé, když jsem potřebovala, a tak jsem si ani neuvědomovala, že už jsem ve věku, kdy bych měla pomýšlet na zakládání rodiny. Třicítce už dávno odzvonilo, byla jsem už skoro v půlce cesty k dalším kulatinám, ale stará jsem se rozhodně necítila! Partnera jsem ale potkala tak nečekaně, jak nečekaně může v nádherném dubnovém počasí přijít jarní studená sprška. V místě, kde není kam utéct ani kam se schovat. Jaké štěstí, když kolem vás – na bruslích, jak jinak – prosviští pohledný muž s naprosto skvělou bruslařskou technikou. Muž, který si jako gentleman po sto metrech uvědomí, že jste promoklá na kost a zcela bezbranná, a který se pro vás vrátí, aby vám pomohl překonat kilometry k místu, kde byste se mohla schovat a usušit.

A tak proběhlo naše seznámení. S mužem mých snů, s mužem, se kterým mohu nejen jezdit na bruslích, ale také podnikat ta nejbláznivější dobrodružství, který je tady pro mě vždy, když ho potřebuju. Láska prostě někdy nečekaně udeří v situacích, ve kterých byste to nečekali. Třeba při aprílovém deštíku uprostřed přírody.

29. 06. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15453partnerů v katalogu
» 5partnerů online
» 645seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15453 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Rudi (Švýcarsko)
Rudi
Švýcarsko

Seznámené páry

Vážená online seznamko, i když jsem se zatím neseznámila s tím pravým mužem, stále dostávám nové a nové e-maily nebo telefonáty. Mohu si tak alespoň vybírat… protože nalézt partnera pro celý život není opravdu lehké. Pevně doufám, že se mi to pomocí vaší online seznamovací agentury podaří. Mnoho úspěchů i ostatním ženám. Dagmar, Domažlice

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty